Stages 

Werken bij Waterschap Rivierenland - Een baan met balans

Stage lopen bij Waterschap Rivierenland?

Wij vinden het belangrijk om leerlingen van alle opleidingsniveaus de mogelijkheid te bieden stage te lopen. Voor jou, als jong talent, een goede manier om ons als organisatie beter te leren kennen en een uitstekende plek voor een stage of afstudeeropdracht in de watersector. Voor ons is jouw komst ook leerzaam en nuttig want jullie vertolken het geluid van jongeren en brengen nieuwe kennis mee.

Zit jij in het voortgezet onderwijs, dan kun jij bij ons een snuffelstage of maatschappelijke stage doen. Zit jij in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs of studeer je aan de Universiteit, dan kun jij bij ons terecht voor een stage of afstudeeronderzoek. Of het nu gaat om een eerste leer- of werkervaring of om een verdere verdieping in waterbeheer,voor gemotiveerde talenten maken wij graag tijd vrij.

Stage met toekomstperspectief

De sector zit te springen om jonge waterprofessionals met een innovatieve blik op veilige dijken, droge voeten en schoon water. Kom tijdens je studie alvast werken aan water en geef jezelf daarmee een mooie start voor je verdere carrière. 

Je bent van harte welkom bij Waterschap Rivierenland! Je wordt begeleid door ervaren medewerkers. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, je ervaart ook hoe het is om bij Waterschap Rivierenland te werken.

Stage lopen?

Heb jij interesse in een stage of afstudeeropdracht binnen Waterschap Rivierenland? Kijk dan in ons stageoverzicht door hieronder op de knop 'alle stage vacatures' te klikken. Staan er op dit moment geen stage vacatures bij die passen bij jouw wensen? Stuur dan jouw stageverzoek in via 'open stageverzoek'. Dan gaan we intern kijken naar mogelijkheden.

Alle stage vacatures