Informatie en digitalisering 

Zorgen voor beheer van complexe omgevingen en werken aan omvangrijke projecten

Schoon water en sterke dijken, het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Maar deze en vele andere voorbeelden zijn mogelijk dankzij een vaak omvangrijke en ingewikkelde informatievoorziening, voorzien van een veelvoud aan innovatieve IT-toepassingen. Toepassingen die bij Waterschap Rivierenland door ca. 75 IDT' ers worden bedacht, geïmplementeerd, gemanaged en beheerd. 

Informatisering en Automatisering bij Waterschap Rivierenland heeft een grote impact op het dagelijkse leven van honderd duizenden Nederlanders. Of je nu bezig bent met het ontwerpen van een innovatie-agenda, het bepalen van de impact en risico's, het beheren van een applicatie, of je focust op het leveren van een service of het functioneel beheer van onze werkplekken; je doet het allemaal voor schoon water en sterke dijken. Want wat jouw rol ook is, bij Waterschap Rivierenland staat water centraal. 

De afdeling IDT wordt gevormd door vier teams, zijnde Team Informatiemanagement, Team ICT en Applicatiebeheer,  Team Datamanagement en Team Proces Automatisering en Recordmanagement. Op allerlei terreinen liggen er als IDT'er voor de komende jaren volop kansen om je te ontwikkelen, terwijl je complexe omgevingen beheert of aan omvangrijke projecten werkt. Dit alles uiteraard met de nieuwste technologieën. 

Bijdragen aan iets wat ertoe doet!

Werken bij een technologische afdeling aan innovatieve en complexe vraagstukken, omvangrijke en ingewikkelde informatievoorziening. Toepassingen die bij Waterschap Rivierenland door ca. 75 IDT' ers worden bedacht, geïmplementeerd, gemanaged en beheerd, en die ook nog eens maatschappelijk relevant zijn. Daarmee draag jij iedere dag weer bij aan iets wat er echt toe doet!

Wil jij ook je steentje bijdragen? 

Zie je nog geen vacature waarvoor je warm loopt?

Meld je dan aan voor ons job alert. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. 

Aanmelden voor JobAlert