ONZE MENSEN EN HUN VERHAAL

Werken bij Waterschap Rivierenland - Een baan met balans

Bij Waterschap Rivierenland werken we continu aan de juiste balans van het water. Medewerkers met een goede werkbalans vinden we minstens zo belangrijk. Goede balans in je werk betekent voor iedereen wat anders. Het 'gevoel' van iets ongrijpbaars. Niet te vinden in strategische stukken maar overgebracht in persoonlijke verhalen. Onze mensen dragen elke dag bij aan de toekomst van één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland, elk op zijn eigen manier. Scroll naar beneden om onze persoonlijke verhalen te bekijken en te beluisteren.

Esther, hydroloog

Het ene moment werkt ze op kantoor, het volgende moment trekt Esther het gebied in om te kijken naar de ligging van de beek.

Bram, vakspecialist handhaving

Wat mij erg aantrekt in het werk  is de diversiteit in het werk en de hoeveel vrijheid die je hebt om je eigen werkdag te bepalen.

Evelien, specialist waterkeringen

Haar ogen beginnen te glinsteren als ze haar geheim deelt: Evelien zou wel de Freek Vonk van de dijken willen zijn. 

Marcel, muskusrattenbestrijder

.....al dat soort zaken heb ik aan de kant gezet omdat ik gewoon mijn hart wilde volgen en iets wilde gaan doen waar ik echt gelukkig van word.

Mariska, inkoopadviseur

Contact met collega’s, daar krijg ik energie van. En mensen een stap verder helpen met een inkoopproces, dat doe ik graag.

Lambertus, beverrattenbestrijder

Het allerleukste is werken in de natuur. In de natuur zijn, je eigen baas zijn, een soort van je eigen bedrijf runnen. Want je hebt veel vrijheid. 

Jan, hydroloog

Ik vind het leuk om te leren hoe watersystemen functioneren, om gebiedskennis te vergaren en deze te delen met de organisatie en externen. 

Rien, peilbeheerder

Mijn werkdagen zijn afwisselend en omdat er vaak ad hoc-klussen tussen zitten, weet ik ’s ochtends meestal niet wat ik ’s middags doe.

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk snel onze vacatures en solliciteer! Wij leren je graag persoonlijk kennen. Vragen? Stel ze via het contactformulier. Wie weet tot snel! 

Meer weten? Bekijk hier onze werken-bij video.

Ook bijdragen aan een goedlopend waterschap?

Bekijk onze vacatures