Staf en management

Alles op orde: van salarissen en schoonmaak tot communicatie en receptie

Staf & Management is een breed werkgebied, waaronder veel verschillende werkzaamheden vallen. Maar allemaal hebben ze een gemene deler: zonder deze ondersteunende diensten zou het waterschap niet functioneren. Dan worden er geen salarissen betaald, ook geen mensen aangenomen trouwens, er is geen communicatie in- en extern mogelijk en niemand die de telefoon nog opneemt.

Kortom, deze mensen hebben we hard nodig binnen het waterschap. Zonder hen kunnen de andere medewerkers niet zorgen voor goed onderhouden dijken, werkende sluizen, uitgebaggerde sloten, schoon water en een optimale waterstand.

Van receptionist tot financieel-adviseur
Binnen dit werkgebied zijn er ontzettend veel verschillende functies, zoals bijvoorbeeld een receptionist, bode, HR-medewerker, KAM-adviseur, HR-adviseur, communicatie-adviseur, of financieel-adviseur .  Iedereen is een belangrijke schakel in het grote geheel.

Bij huisvesting zorgen ze ervoor dat alle collega's onbezorgd hun werk kunnen doen. Ze zorgen voor een prettig gebouw, goede werkplekken, printers, catering en ook het schoonhouden van het kantoor. Vinden werkzaamheden buiten plaats of moet je naar een overleg op een andere locatie, dan zorgen zij ervoor dat je gebruik kunt maken van vervoer: OV, fiets of auto, zij regelen het voor je!

Bij HR hebben ze andere zaken aan hun hoofd. Zij stellen arbeidscontracten op of beëindigen deze, zorgen dat de salarissen kloppen, bewaken de werving en selectieprocedure, geven advies over opleidingen en loopbaantrajecten en houden in de gaten of zieke werknemers en hun leidinggevenden de juiste stappen zetten in het reïntegratietraject.

En ook van groot belang; de mensen van financiën. Zij zorgen voor de verantwoordingsdocumenten, zodat de kosten niet uit de hand lopen en dat volstrekt helder is waar het geld aan besteed wordt. Een verantwoordelijke taak, want het waterschap werkt met belastinggeld en wil daarom transparant naar de belastingbetaler zijn.

Bijdragen aan zorgeloos werken
De collega's van Staf & Management maken dus dagelijks het verschil voor hun collega’s. Zij regelen achter de schermen dat alles goed geregeld is, zodat iedereen zijn of haar werk vlot kan doen en processen op gang blijven.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Als collega bij Staf & Management draag je bij aan een fijne werkomgeving, waarin iedereen zijn of haar talenten optimaal kan inzetten.

Zie je nog geen vacature waarvoor je warm loopt?

Meld je dan aan voor ons job alert. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. 

Aanmelden voor JobAlert