WIJ ZIJN WATER - WERK DAT JE GOED DOET!

Werken bij het waterschap betekent werken aan de toekomst. Aan maatschappelijk relevante onderwerpen en aan veiligheid, schoon oppervlaktewater, optimale waterstanden en sterke dijken. Het is werk dat je goed doet!

BETEKENISVOL - zorgen voor een stabiele en veilige leefomgeving 

Dit is de belangrijkste taak van Waterschap Rivierenland en de huidige collega's ervaren dat als een mooie en verantwoordelijke taak. Niet alleen omdat ze erachter staan en er trots op zijn, maar ook omdat het zorgt voor een duidelijke focus. Daarnaast maakt het unieke (water)landschap van het rivierengebied dat je bij Waterschap Rivierenland bezig kunt zijn met alle vormen van water. Dit zorgt niet alleen voor extra uitdaging en diversiteit in het werk, maar ook dat de collega - waterschapper allround waterkennis en -ervaring heeft.

UITDAGING - we zijn groot genoeg om uitdagend werk te bieden
Waterschap Rivierenland is groot genoeg om uitdagend werk te bieden, maar weer niet zo groot dat je slechts een radertje bent in het grote geheel. Bij ons maak je het verschil!

KWALITEIT - ruimte voor kwaliteit en duurzame oplossingen 
Het waterschap gaat niet voor de 'quick fix', dat is niet in het belang van de natuur en niet in het belang van de inwoners van het rivierengebied. Daarom krijg je de tools en de ruimte om voor kwaliteit en duurzame oplossingen te gaan. Mede daarom word je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Zo kun jij optimaal met je vak bezig zijn.

WERKPLEZIER - betekenisvol gecombineerd met werkplezier 
Natuurlijk is het fijn dat je werk er toe doet, dat je bezig bent met iets dat groter is dan jezelf.  Daarnaast moet werken ook vooral leuk zijn, zodat je met plezier naar je werk gaat. Gelukkig zijn er veel verschillende functies met volop afwisseling en mogelijkheden, veel fijne collega’s en een prettige werksfeer. Iedereen is gelijk en iedereen wordt gehoord. Jong of oud(er). Of je nu in dienst bent of stagiair. Bij Waterschap Rivierenland tel je mee en waarderen we jouw inbreng.

VRIJHEID - de vrijheid om je werktijden zelf in te delen 

Werken in een maatschappelijk relevante omgeving vinden wij belangrijk. Wij werken graag, maar vinden een goede balans tussen werk en privé minstens zo belangrijk. De flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden dragen daaraan bij. Wat deze balans vooral goed maakt, is het respect dat er voor elkaar is. Zet je je telefoon uit na werktijd, dan is dat goed. Geef je aan dat je hulp nodig hebt, dan krijg je die. Als je werkt zet je je voor de volle 100% in, maar óók ontspanning juichen wij toe!

             Bekijk onze vacatures                              

Zie je nog geen vacature waarvoor je warm loopt?

Meld je dan aan voor ons job alert. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. 

Aanmelden voor JobAlert