BRUISEND, ENERGIEK EN STROMEND - ALS HET WATER


Als je werkt bij Waterschap Rivierenland, dan willen we je meer bieden dan alleen een baan. Want wij vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij ons. Dat je je blijft ontwikkelen, en dat we samen een flinke steen bijdragen aan het waterbeheer en aan de veiligheid van de inwoners van ons gebied. Daarom werken we in een fijn, duurzaam, open kantoor met een flexibel kantoorconcept. Dat betekent dat er voor elke activiteit een geschikte werkplek is, maar ook dat thuiswerken tot de mogelijkheden behoort. 


Hybride werken - Bij Waterschap Rivierenland vinden wij het belangrijk dat we in balans kunnen blijven. Dat geldt ook voor de balans werk-privé. Daarom hebben we voor een hybride werk-concept gekozen. Met het (gezamenlijke) doel voor ogen, mag je zelf kiezen waar je werkt.

Ontwikkelprogramma’s - Voor onze medewerkers bieden wij binnen Waterschap Rivierenland verschillende ontwikkelprogramma’s aan. Ontwikkelprogramma’s ondersteunen specifieke organisatieontwikkelingen. Per ontwikkelprogramma is een opleidingsplan gemaakt met verschillende leeractiviteiten.

Aquademie - Wij vinden het belangrijk dat wij samen groeien en ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken voor onze medewerkers bieden we een breed palet aan mogelijkheden in onze Aquademie. De Aquademie heeft als doelstelling de organisatie op het gebied van leren en ontwikkelen te ondersteunen.

Vitaliteit - Als waterschap vinden wij het belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaam werken. Medewerkers zijn immers ons belangrijkste kapitaal en daar investeren we graag in. Onder Duurzaam werken wordt verstaan dat medewerkers gezond, vitaal, gemotiveerd en met plezier werken, maar ook dat zij met hun individuele talenten en kennis een optimale bijdrage leveren aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

Individueel KeuzeBudget - Elke medewerker ontvangt bij Waterschap Rivierenland een Individueel KeuzeBudget (IKB) dat 21% van het bruto salaris bedraagt (inclusief eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld). De essentie van dit budget is ‘meer regie’. Bijvoorbeeld om extra uit te laten betalen of om extra verlof te kopen.

Persoonlijk Opleidingsbudget - Al onze collega’s krijgen een persoonsgebonden basisbudget van € 6.000,- verspreid over vijf jaar. Je kunt dit bedrag besteden aan duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Via de Aquademie vind je altijd een training of opleiding die bij je past. Voor ambitieuze collega’s hebben we verschillende ontwikkelprogramma’s.

Aandacht voor jou - Wij vinden het belangrijk dat medewerkers gehoord worden. Minimaal 2 keer per jaar heb je bij ons ‘het goede gesprek’. Het doel van dit gesprek is om te zorgen dat jij lekker in je vel zit op je werk, zodat je op je best kunt functioneren. Wat heb jij nodig om optimaal je werk te kunnen doen?

Onze CAO - In de CAO voor de sector waterschappen zijn de landelijke arbeidsvoorwaarden voor de waterschappen vastgelegd. Waterschap Rivierenland heeft zelf nog aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsregeling, flexibele werktijden, een smartphone en laptop/i-pad en het gebruik van een OV-chipkaart.

 


Zie je nog geen vacature waarvoor je warm loopt?

Meld je dan aan voor ons job alert. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. 

Aanmelden voor JobAlert