Binnen welk werkgebied wil jij werken?

Werken bij Waterschap Rivierenland - Een baan met balans

Waterschap Rivierenland biedt uitdagende functies binnen verschillende werkgebieden. Want voor stevige dijken, een optimaal waterpeil en goed functionerende watergangen hebben we heel wat mensen nodig. Mensen die belangrijk werk doen, die waarde toevoegen en hun steentje bijdragen aan droge voeten en een mooi en veilig leefgebied. 

Voor meer informatie klik je op het werkgebied van jouw keuze. Zo vind jij de baan die bij je past en waarmee je bijdraagt aan de veiligheid en het leefcomfort van alle inwoners van het rivierengebied. Werk dat je goed doet!

  Beheer & Toezicht

  Beheer en onderhoud van dijken, sloten, wegen en agrarische gebieden en handhaving van wet- en regelgeving.

  Inkoop, Juridisch & Grond

  Inkoopadvies geven, juridische ondersteuning bieden bij geschillen en conflicten en het verwerven, beheren en verkopen van grond.

  Projecten & Programma's

  Zorgen dat er planmatig en gestructureerd gewerkt wordt, en dat de projecten en programma’s binnen de geplande tijd en binnen het budget gerealiseerd worden.

  Techniek

  Realisatie, onderhoud en beheer van alle technische objecten. Het gaat hierbij om civiele techniek, bouwkunde, elektrotechniek, automatisering en werktuigbouwkunde.

  Water & Dijken

  Zorgen dat de inwoners van het waterschapsgebied droge voeten houden, het water van de juiste kwaliteit is en men veilig kan zwemmen in buitenwater.

  Staf & Management

  Zorgen dat het waterschap naar behoren blijft functioneren. Denk hierbij aan functies op het gebied van HR en Communicatie.

  Informatie & Digitalisering

  Zorgen voor het bedenken, implementeren, managen en beheren van innovatieve IT- Toepassingen.

  Stages & Meeloopdagen

  Wil jij in een van deze werkgebieden ervaring opdoen? Meld je dan nu aan! 


  Word jij onze nieuwe collega?

  Bekijk snel onze vacatures en solliciteer! Wij leren je graag persoonlijk kennen. Vragen? Stel ze via het contactformulier. Wie weet tot snel!
   

  Meer weten? Bekijk hier onze waterschappen video.

  Ook bijdragen aan een goedlopend waterschap?

  Bekijk onze vacatures